Voorkom bedrijfsspionage

Bescherm uw bedrijf en werknemers tegen webcam hacking

Het beschermen van de webcam voor zakelijke laptops

Om uw werknemers extra beveiliging te garanderen is het ten zeerste aan te raden om bedrijfslaptops, -tablets en -smartphones van een webcam cover of webcam schuifje te voorzien. Misschien nog wel belangrijker is om met een dergelijk schuifje de smart tv in de vergader- of presentatieruimte af te schermen. Dit past goed in het veilig werken protocol van veel bedrijven.
Hier vindt u meer informatie over het afplakken van ingebouwde laptop webcams en het eventuele gebruik van een Webcam Cover.

Een webcam cover als standaard beveiliging

Voor een laptop camera cover kunt u het beste een kijkje nemen naar professionelere alternatieven dan alleen een post-it of lelijke sticker op de laptops van uw werknemers. U wilt immers niet dat uw werknemers  met een onprofessioneel stukje tape uw klanten bezoeken. Gelukkig bieden verschillende bedrijven webcam covers aan die te bedrukken zijn, of waar u de verpakking van aan kunt passen om zo binnen uw bedrijf identiteit te vallen. Klik hier voor alle mogelijkheden. 

Webcam covers voor de zakelijke markt

Er zijn een aantal bedrijven op de markt die webcam covers aanbieden voor de zakelijke markt. Daarbij kunt u denken aan bedrukte webcam covers om uw brandnaam uit te breiden. Of een grote inkoop wilt doen voor uw eigen zaak zodat u uw werknemers kunt beschermen. Neem hier een kijkje naar de opties!

TOP