Kinderen Online Beschermen

Hoe bescherm ik mijn kinderen online?

De Online Privacy van uw kind beschermen

We weten allemeel dat kinderen kwetsbaar zijn. Online is dit waarschijnlijk nog erger dan in 'het echte leven'. Het grote verschil tussen het online en het offline leven van kinderen is dat kinderen online moeilijker in de gaten te houden zijn. Waar gedurende de dag de juf of de coach van het sportteam uw kind in de gaten houden, kunt u 's avond niet ten alle tijde meekijken op de laptop, tablet of smartphone van uw zoon of dochter. Bovendien willen veel ouders hun kinderen graag een bepaalde mate van vrijheid geven op dit gebied.

Vergroot de online privacy van uw kind met een Webcam Cover

Middels de Webcam Covers die wij aanbieden, heeft u in ieder geval de mogelijkheid om uw kind de mogelijkheid te geven de Webcam Cover af te dekken. Deze zogenaamde Webcam Covers maken het gebruik van de webcam niet onmogelijk; de Webcam Covers zijn namelijk open en dicht te schuiven naar wens. U kunt dan bijvoorbeeld met uw kind afspreken dat zij zich alleen blootstellen aan de webcam (door het schuifje opzij te schuiven), wanneer zij deze nodig hebben, bijvoorbeeld in een Skype gesprek met een vriendin of familielid.

Webcam Covers voor kinderen

Binnenkort verwachten wij ook webcam covers te gaan leveren voor kinderen, welke er niet alleen functioneel zijn, maar er daarnaast leuk uitzien. Lees verder voor meer informatie over het afplakken van de webcam. U kunt natuurlijk ook direct Webcam Covers bestellen. Voor meer informatie over het beschermen van de online privacy van uw kinderen, kunt u bij Kennisnet de brochure ‘Kinderen en Online Privacy‘ downloaden

TOP