Laptop Camera Cover

Bescherm jezelf met een Laptop Camera Cover!

Je herkent het wel: Beide op je werk als in je privé leven zul je veel tijd doorbrengen achter je laptop waar de webcam constant op je gericht is. Omdat je niet wilt dat er mensen ongewild met je mee gluren wil je graag in het bezit zijn van een laptop camera cover. Daarmee bedek je de webcam op je laptop zodat de camera niks kan zien. Op de werkvloer wordt er immers nog steeds inbreuk gemaakt op de privacy van werknemers. Lees daar hier meer over en wat je ertegen kunt doen.

laptop-camera-cover

Wat is een laptop camera cover?

Een laptop camera cover wordt ook wel een webcam cover genoemd. Dit is een handige gadget die je kunt gebruiken om de camera in je laptop te bedekken op een elegante en praktische manier. Zo ben je eindelijke van die lelijke webcam sticker af die je al een tijd gebruikt. Dit werkt als volgt:

webcam cover macbook

De meeste webcam covers zijn dun genoeg om je laptop gewoon dicht te doen. Deze zitten dan niet in de weg in het dagelijks gebruik van uw laptop camera.

Waar kan ik een laptop camera cover kopen?

Op internet worden deze via allerlei kanalen aangeboden. Wij raden immers niet aan om deze zomaar overal vandaan te bestellen. Er zijn een aantal partijen die goede webcam covers aanbieden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Klik hier om laptop camera covers te vergelijken!

 

 

TOP