Webcam Cover Tips & Tricks

Wat zijn de Tips & Tricks waar je op moet letten als je een laptop camera cover, of webcam cover wilt kopen? Hieronder geven we je de top 3 tips die je verder kunnen helpen met het aanschaffen van een goede webcam cover.

Tip 1: Is de webcam cover dun genoeg?

Zorg ervoor dat de webcam cover dun genoeg is om je laptop of je tablet cover gewoon te kunnen sluiten. De meeste webcam covers zijn zo dik, dat daardoor je laptop niet dicht kan.

Let er dus bij aankoop op dat de webcam cover dunner is dan 0.7mm! Alles onder deze dikte zorgt ervoor dat je de webcam cover op elk apparaat kunt gebruiken en je hem probleemloos kunt sluiten.

Tip 2: Is de webcam cover makkelijk in gebruik?

Bij het gebruik een webcam cover heb je geen zin om moeilijk te doen. Je wilt hem eenvoudig open schuiven als je hem wilt gebruiken, en weer dicht doen als je daar klaar mee bent.  Tevens is het van belang dat deze webcam cover ook goed gesloten blijft zodat je zorgeloos op pad kunt en altijd beschermd bent.

Tip 3: Is de webcam cover duurzaam?

Je wilt niet dat de webcam cover na enkele keren gebruiken van je laptop, tablet, smartphone of desktop afvalt. Let er daarom goed op dat het een duurzame webcam cover is met een goede plakrand en een krasvrije verflaag.

Benieuwd naar onze best geteste webcam cover? Klik dan hier! 

TOP