Webcam Cover kopen, waar op te letten?

U heeft besloten om een webcam cover te kopen en uw webcam op een handige en mooie manier af te dekken. Wij van webcamcover.nl hebben veel webcam covers getest en er zit veel verschil tussen de verschillende modellen. Daarom hebben we hier in het kort beschreven waar u op moet letten.

Allereerst zoals al eerdergenoemd het verschil tussen webcam stickers en mechanische webcam covers. Webcam stickers plakt u op uw webcam en daarmee bent nu veilig. Voordelen van webcam stickers zijn vaak de prijs en dat ze erg dun zijn, zodat uw laptop nog gewoon dicht kan. Nadelen zijn dat ze vaak na een tijdje vies worden en dat een webcam niet meer te gebruiken is. Wij zijn voorstander van mechanische webcam covers. Deze kosten weliswaar iets meer dan webcam stickers, maar geven wel de mogelijkheid een webcam nog te gebruiken. Voor ons een belangrijk argument altijd over te gaan tot het mechanische webcam cover kopen.

Ten tweede is het zeer belangrijk dat een webcam cover dun genoeg is. Er zijn webcam covers zo dik als een duim, waardoor het onmogelijk is een laptop of iPad met hoesje dicht te doen. Laptops zijn tegenwoordig steeds dunner, waardoor een goede webcam cover minder dan 1,0mm dik moet zijn.

Verder is het belangrijk dat de camera niet beschadigd. Een mechanische webcam cover moet dus niet over de webcam heen schuren en krassen achterlaten. Daarnaast is de duurzaamheid belangrijk. De webcam cover moet goed vast zitten op uw apparaat en onze ervaring leert dat het onhandig is als een webcam cover uit losse onderdelen bestaat. Als er met bijvoorbeeld een magneetje wordt gewerkt kun je deze kwijt raken waardoor het geheel onbruikbaar is.

Als laatste is er natuurlijk verschil in prijs en verzendkosten. Let hier goed op bij het afrekenen. Zeker Amerikaanse verkopers rekenen nogaleens hoge verzendkosten.

Webcam cover kopen

Webcam Cover kopen, wat adviseren julllie?

Wij adviseren de Spyslide Webcam Cover. Dit is een mechanische webcam cover van een Nederlands bedrijf beschikbaar in het zilver en zwart. Via crowdfunding hebben wij deze gekocht en hij bevalt tot dusver erg goed.

Pluspunten:

  • Zeer dun (0,6mm)
  • Onopvallend in het zwart
  • Sterke plakrand
  • Veroorzaakt geen krassen en geen losse onderdelen

Minpunten:

  • Verzenden duurt langer dan normaal omdat die als pre-order te koop is. Maar gelukkig wel gratis verzending.

TOP