Webcam Cover Macbook

Op zoek naar een webcam cover voor je Macbook?

Een Macbook van het Amerikaanse bedrijf Apple is een duur apparaat waar je extra voorzichtig op bent. Tevens ziet hij er erg strak en design proof uit. Om je digitale privacy te garanderen wil je dus het liefst een webcam cover Macbook. Je bent die lelijke sticker elke keer als je Facetime wilt gebruiken wel beu. Ook vragen veel mensen jou waarom jij je webcam afplakt, omdat die webcam sticker elke keer zo goed zichtbaar is. Hier wil je graag vanaf, maar hoe?

webcam cover macbook

Waar kan je een webcam cover Macbook kopen?

Je hebt veel geld voor je Macbook betaald en je vindt het daarom niet erg om een paar euro bij te leggen voor een elegante alternatief. Er zijn veel webcam covers te verkrijgen maar helaas is een Macbook behoorlijk dun. Zeker een Macbook Air is erg dun gemaakt. Daarom is het erg belangrijk goed te kijken naar de dikte van een webcam cover voordat je deze wilt kopen.

De maximale dikte van een webcam cover Macbook is 0.7mm. Als de webcam cover dikker is dan dit kun je jouw Macbook helaas niet dicht doen, dat is erg jammer! Benieuwd waar je een webcam cover kunt kopen voor je Macbook? Neem dan hier even een kijkje! 

 

TOP